dakrenovatie-waalwijk

Binnen twee weken een nieuw dak

Kies voor een regionale dakdekker

Van der Heijden dak & renovatiebedrijf regio Helmond

Dakdekker Helmond

Van der Heijden is een betrouwbare en professionele dakdekker voor pannendaken en platte daken.

Beste dakdekker voor Helmond

Van der Heijden werkt met vaste prijsafspraken en tegen een concurrerend tarief. In tegenstelling tot andere partijen, die zich online als dakdekkers voordoen, voeren wij alle werkzaamheden aan uw pannendak of plat dak zelf uit. Steeds vaker komt het voor dat tussenpersonen aanvragen via internet afvangen en doorverkopen aan dakdekkers in de regio Helmond. Zelf voeren ze geen dakdekkers werkzaamheden uit en verdienen geld door het doorverkopen van aanvragen. U kunt wel nagaan wie die extra kosten uiteindelijk betaalt.

 

Nieuw pannendak nodig?

Wanneer u overweegt een nieuw pannendak of plat op uw huis in Helmond te laten leggen, zijn we u bij Van der Heijden graag van dienst! Graag zijn we al in een vroeg stadium betrokken, zodat we u optimaal kunnen adviseren over de best passende oplossing voor uw nieuw pannendak of plat dak. Hierbij hanteren we een transparante werkwijze en zijn we niet te beroerd om ons werk helder toe te lichten. We maken vooraf vaste prijsafspraken, en geven achteraf goede garanties op ons werk. Daarmee weet u precies wat u van ons als dakdekker uit de regio Helmond kunt verwachten.

Nieuw pannendak of plat dak?

Een nieuw dak betekent dat u keuze heeft uit veel opties. Met deskundig advies van onze dakdekkers maakt u weloverwogen keuzes en bent u verzekerd van ene voordelige investering. Het bouwen van een nieuw dak is een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. Een dak zelf bouwen is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

 

Wat kost een nieuw dak, gebouwd door een dakdekker uit Helmond?

De kosten van een nieuw pannendak of plat dak lopen ver uiteen en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zoals de keuze van materialen zoals dakbedekking en isolatie. En uiteraard de grootte van uw pannendak of plat dak. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

 
    • Uurloon voor de dakdekker
    • Materiaal
    • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers is gevestigd in de regio Helmond en werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u vooraf exact wat een nieuw pannendak of plat dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers zelf in de buurt van Helmond wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Wij bouwen pannendaken en platte daken in Helmond

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten daken, zowel platte als hellende pannendaken. Maar ook op het gebied van integreren van schoorstenen een dakgoten van uw woning in Helmond. Wij verzorgen het gehele project in eigen beheer. U heeft maar één aanspreekpunt en wij dragen alle verantwoordelijkheid.

Vrijblijvende offerte voor een nieuw pannendak of plat dak in Helmond

Graag bieden we u geheel vrijblijvend een heldere offerte aan voor het bouwen van een nieuw pannendak of plat dak voor uw woning in Helmond. Vul online het formulier in of neem telefonisch contact met ons op (06-10154627). Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Is uw pannendak of plat dak echt aan vervanging toe? Wacht dan niet te lang met het vervangen van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage aan uw dak. Door periodiek onderhoud aan uw dak in Helmond voorkomt u schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Verhalen van het dak

Iedere dag staan wij op het dak. En dat betekent dat we iedere dag toffe projecten realiseren, nieuwe ervaringen opdoen en mooie verhalen horen van onze klanten. We delen ze graag met u!

Weer een prachtig strak dak

“Wij wonen in een semi-bungalow, een woning met één verdieping en een puntdak, waar in de loop van de tijd een carport en slaapkamer aan gebouwd zijn.

Eerlijke werkwijze en meteen een klik

“Met een dak van 70 jaar oud, wisten we dat het op een gegeven moment aan vervanging toe zou zijn. Via internet zijn we toen bij Van der Heijden terecht gekomen.

Rechtdoorzee, eerlijk en echte vaklui

Toen ik vorig jaar een nieuw bedrijfspand met woonhuis kocht, bleek al gauw dat een deel van het dak lekte. Hier moest dus meteen iets aan gebeuren. 

Zorg voor uw dak

Share This