dakrenovatie-waalwijk

Onze missie en visie

Zó doen we dat bij Van der Heijden

Bij Van der Heijden is het onze missie om onze klanten te voorzien van de best passende en meest betrouwbare oplossingen op het gebied van dakreparatie en -renovatie, waarbij we altijd kijken naar zowel wensen als budget.

Zorg en aandacht

Van der Heijden wil dé betrouwbare partij zijn voor mensen die voor ‘goed’ gaan. Alles wat wij doen, doen we met zorg en aandacht. Zorg en aandacht voor onze klanten, onze mensen, ons werk en de materialen waar we mee werken. We zijn geen prijsvechter, maar bieden wel scherpe en eerlijke tarieven. We beheersen het ambacht en voelen ons betrokken bij het werk dat we verrichten. Kortom: we werken met ons hart.

Helder en reëel

We onderscheiden ons in de branche door zorg en aandacht, maar ook door onze manier van communiceren. ‘What you see is what you get’. We zijn duidelijk en reëel, hanteren een transparante werkwijze en zijn niet te beroerd om ons werk helder toe te lichten. We maken vooraf vaste prijsafspraken, en geven achteraf goede garanties op ons werk. Op die manier weet u als klant precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Van harte welkom!

Bij Van der Heijden is iedereen van harte welkom! Of u nu in een flatje woont of in een grote villa: wij zijn u graag van dienst. Bovendien zorgen we er graag voor dat u zich op uw gemak voelt bij ons. Doordat we bewust klein zijn gebleven, zijn we altijd goed bereikbaar. Geen telefoonmenu’s of ingewikkelde bedrijfsstructuur, maar korte lijnen, persoonlijk contact en snel schakelen. Wij staan graag voor u klaar!

Maak kennis met ons team

What you see is what you get

[wdcl_image_carousel nav_pagi=”none” slide_count=”4″ slide_spacing=”20px” arrow_icon_size=”150px” arrow_color=”#d74438″ arrow_bg=”RGBA(0,0,0,0)” _builder_version=”4.11.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” slide_count_last_edited=”on|phone” sticky_enabled=”0″ slide_count_tablet=”2″ slide_count_phone=”1″][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/10/dakenrenovatie-medewerker8.jpg” _builder_version=”4.11.1″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#ffffff” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/09/dakenrenovatie-medewerker3.jpg” _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#FFFFFF” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/09/dakenrenovatie-medewerker4.jpg” _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#ffffff” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/09/dakenrenovatie-medewerker2.jpg” _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#FFFFFF” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/09/dakenrenovatie-medewerker1.jpg” _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#ffffff” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/09/dakenrenovatie-medewerker9.jpg” _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#ffffff” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/09/dakenrenovatie-medewerker7.jpg” _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#ffffff” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/09/dakenrenovatie-medewerker6.jpg” _builder_version=”4.11.1″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#ffffff” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][wdcl_image_carousel_child photo=”https://dakenrenovatie.nl/wp-content/uploads/2021/09/dakenrenovatie-medewerker5.jpg” _builder_version=”4.10.7″ _module_preset=”default” border_width_all_item=”10px” border_color_all_item=”#ffffff” global_colors_info=”{}”][/wdcl_image_carousel_child][/wdcl_image_carousel]

Verhalen van het dak

Iedere dag staan wij op het dak. En dat betekent dat we iedere dag toffe projecten realiseren, nieuwe ervaringen opdoen en mooie verhalen horen van onze klanten. We delen ze graag met u!

Binnen twee weken een nieuw dak

“Toen wij een huis kochten met berging, bleek na verloop van tijd dat het dak van de berging volledig vernieuwd moest worden. Als het regende, regende het binnen net zo hard als buiten.

Rechtdoorzee, eerlijk en echte vaklui

Toen ik vorig jaar een nieuw bedrijfspand met woonhuis kocht, bleek al gauw dat een deel van het dak lekte. Hier moest dus meteen iets aan gebeuren. 

Eerlijke werkwijze en meteen een klik

“Met een dak van 70 jaar oud, wisten we dat het op een gegeven moment aan vervanging toe zou zijn. Via internet zijn we toen bij Van der Heijden terecht gekomen.

De beste zorg voor uw dak

   Best passende oplossing

   Transparante werkwijze

   Eerlijke prijs

   10 jaar garantie

Share This