dakrenovatie-den bosch

Rechtdoorzee, eerlijk en echte vaklui

Een verhaal vanaf het dak van:

Een bedrijfspand met aanbouw en woonhuis in ‘s-Hertogenbosch

“Toen ik vorig jaar een nieuw bedrijfspand met woonhuis kocht, bleek al gauw dat een deel van het dak lekte. Hier moest dus meteen iets aan gebeuren. Aangezien ik daar niet op gerekend had (omdat de verkoper had gezegd dat het dak onlangs nog vernieuwd was), had ik niet veel budget beschikbaar. Van der Heijden heeft toen binnen dat beperkte budget er toch voor gezorgd dat we niet langer in de drup zaten. Ze hebben toen alvast de lichtkoepels op dat dak vervangen en de lekkages verholpen. Een tijd later hebben we toen de rest van het pand mét het woonhuis en de carport ook door Van der Heijden laten renoveren. Ik geloof dat alleen het bedrijfspand al 400m2 was!

“Bij Van der Heijden weet je: een man een man, een woord een woord. Als er iets is, staan ze meteen op de stoep om te helpen.”

Bovendien weet je bij Van der Heijden: een man een man, een woord een woord. Ze zijn duidelijk en open, en je kunt alles met ze bespreken. Rechtdoorzee en direct. En als er iets is, staan ze meteen op de stoep om te helpen. Ze zijn er ook eerlijk over als ze iets niet kunnen; dus als ze vinden dat je bepaalde werkzaamheden beter aan een andere partij over kunt laten. Ik heb het ook wel eens anders meegemaakt met dit soort bedrijven, maar als je met Van der Heijden werkt, dan weet je: het kán dus ook anders!”

Rogier Schoonen, bedrijfspand met aanbouw en woonhuis in ‘s-Hertogenbosch

Verhalen van het dak

Iedere dag staan wij op het dak. En dat betekent dat we iedere dag toffe projecten realiseren, nieuwe ervaringen opdoen en mooie verhalen horen van onze klanten. We delen ze graag met u!

Weer een prachtig strak dak

“Wij wonen in een semi-bungalow, een woning met één verdieping en een puntdak, waar in de loop van de tijd een carport en slaapkamer aan gebouwd zijn.

Binnen twee weken een nieuw dak

“Toen wij een huis kochten met berging, bleek na verloop van tijd dat het dak van de berging volledig vernieuwd moest worden. Als het regende, regende het binnen net zo hard als buiten.

Eerlijke werkwijze en meteen een klik

“Met een dak van 70 jaar oud, wisten we dat het op een gegeven moment aan vervanging toe zou zijn. Via internet zijn we toen bij Van der Heijden terecht gekomen.

Zorg voor uw dak