Dakrenovatie Brabant

Ook voor levering van nieuwe daken

Nieuw dak nodig? Kies een professionele dakdekker!

Van der Heijden dakdekkers bouwt uw nieuwe dak ongeacht het type dak (plat of hellend). Een nieuw dak is een belangrijke keuze voor nu en voor de toekomst. Daarom zijn onze dakdekkers 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u hierbij professioneel te adviseren. In spoedsituaties zijn we altijd snel ter plaatse voor het repareren van uw dak of voor het uitvoeren van een spoedreparatie.

Een nieuw dak betekent dat u keuze heeft uit veel opties. Met deskundig advies van onze dakdekkers maakt u weloverwogen keuzes en bent u verzekerd van ene voordelige investering. Het bouwen van een nieuw dak is een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. Een dak zelf bouwen is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

 

Wat kost een nieuw dak, gebouwd door een dakdekker?

De kosten van een nieuw dak lopen ver uiteen en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de keuze van materialen zoals dakbedekking en isolatie. En uiteraard de grootte van uw dak. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat een nieuw dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Welke typen daken bouwen wij?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten daken, zowel platte als hellende daken met dakpannen. Maar ook op het gebied van integreren van schoorstenen een dakgoten. Wij verzorgen het totale project in eigen beheer. U heeft maar één aanspreekpunt en wij dragen alle verantwoordelijkheid.

 

Vrijblijvende offerte voor een nieuw dak

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor het bouwen van een nieuw dak. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

is uw dak echt aan vervanging toe? Wacht dan niet te lang met het vervangen van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door periodiek onderhoud voorkomt u schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden werkt in de regio Brabant, Gelderland en Zuid Holland.

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?