dakrenovatie-waalwijk

Nieuw dak

Wanneer u overweegt een nieuw dak op uw huis te laten leggen, zijn we u bij Van der Heijden graag van dienst! Graag zijn we al in een vroeg stadium betrokken, zodat we u optimaal kunnen adviseren over de best passende oplossing voor uw situatie. Hierbij hanteren we een transparante werkwijze en zijn we niet te beroerd om ons werk helder toe te lichten. We maken vooraf vaste prijsafspraken, en geven achteraf goede garanties op ons werk. Daarmee weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Maak hieronder uw keuze voor welk soort dak

Nieuw dak nodig? Kies een professionele dakdekker!

Van der Heijden dakdekkers bouwt uw nieuwe dak ongeacht het type dak (plat of hellend). Een nieuw dak is een belangrijke keuze voor nu en voor de toekomst. Daarom zijn onze dakdekkers 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u hierbij professioneel te adviseren. In spoedsituaties zijn we altijd snel ter plaatse voor het repareren van uw dak of voor het uitvoeren van een spoedreparatie.

Een nieuw dak betekent dat u keuze heeft uit veel opties. Met deskundig advies van onze dakdekkers maakt u weloverwogen keuzes en bent u verzekerd van ene voordelige investering. Het bouwen van een nieuw dak is een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. Een dak zelf bouwen is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

Wat kost een nieuw dak, gebouwd door een dakdekker?

De kosten van een nieuw dak lopen ver uiteen en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de keuze van materialen zoals dakbedekking en isolatie. En uiteraard de grootte van uw dak. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat een nieuw dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

Welke typen daken bouwen wij?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten daken, zowel platte als hellende daken met dakpannen. Maar ook op het gebied van integreren van schoorstenen een dakgoten. Wij verzorgen het totale project in eigen beheer. U heeft maar één aanspreekpunt en wij dragen alle verantwoordelijkheid.

Vrijblijvende offerte voor een nieuw dak

Graag bieden we u geheel vrijblijvend een offerte aan voor het bouwen van een nieuw dak. Vul online het formulier in of neem telefonisch contact met ons op (06-10154627). Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Is uw dak echt aan vervanging toe? Wacht dan niet te lang met het vervangen van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door periodiek onderhoud voorkomt u schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden werkt in de regio Brabant, Gelderland en Zuid Holland.

Goed om te weten

Wij verzorgen ook:

   Zonnepanelen

   Dakkapellen

   Isolatie

De beste zorg voor uw dak

   Best passende oplossing

   Transparante werkwijze

   Vaste prijsafspraak vooraf

   10 jaar garantie

Share This