dakrenovatie

Dakrenovatie

Overweegt u een dakrenovatie? Bij Van der Heijden zijn we u graag van dienst! Daarbij vinden we het belangrijk dat het goed gebeurt. Niet alleen omdat een dakrenovatie soms een behoorlijke investering is, maar ook omdat de kwaliteit van uw dak direct invloed heeft op uw wooncomfort. Of het nu om een pannendak gaat of een plat dak, wij zijn dé partij wanneer u voor een echt ‘goede’ dakrenovatie wilt gaan!

Maak hieronder uw keuze voor de dakrenovatie die u uit wilt laten voeren

Laat uw dak renoveren door een professionele dakdekker!

Met name grote verbouwingen of volledige renovaties van uw dak vereist de nodige expertise. Van der Heijden dakdekkers verzorgt dit soort (grote) dak renovatie projecten dakreparaties aan alle soorten daken. Een renovatie van uw dak is in sommige gevallen voordeliger dan een reparatie. Graag informeren wij u vooraf over de mogelijkheden en de kosten. Een renovatie van uw dak vraagt een flinke investering, die u snel terugverdiend als u de renovatie vakkundig laat uitvoeren. Daarom is het uitvoeren van renovatie van uw dak een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. Een dak zelf renoveren is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

Wat kost het renoveren van een dak door een dakdekker?

De kosten van het volledig renoveren van uw dak is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het type dak (plat dan of hellend dak), de grootte van uw dak en de materiaalkeuze. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de renovatie van uw dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

Welke dakrenovaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten renovaties van platte en hellende daken. Maar ook op het gebied van renovaties van schoorstenen, dakgoot of alleen de nok van uw dak. Onze dakdekkers repareren, herstellen en renoveren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak of dakkapel voor iedere woning.

Goed om te weten

Naast dakrenovaties verzorgen wij ook:

   Zonnepanelen

   Dakkapellen

   Isolatie

De beste zorg voor uw dak

   Best passende oplossing

   Transparante werkwijze

   Vaste prijsafspraak vooraf

   10 jaar garantie

Share This