Dakrenovatie Brabant

Renovatie van daken tegen vaste prijsafspraak vooraf

Laat uw dak renoveren door een professionele dakdekker!

Met name grote verbouwingen of volledige renovaties van uw dak vereist de nodige expertise. Van der Heijden dakdekkers verzorgt dit soort (grote) dak renovatie projecten dakreparaties aan alle soorten daken. Een renovatie van uw dak is in sommige gevallen voordeliger dan een reparatie. Graag informeren wij u vooraf over de mogelijkheden en de kosten.

Een renovatie van uw dak vraagt een flinke investering, die u snel terugverdiend als u de renovatie vakkundig laat uitvoeren. Daarom is het uitvoeren van renovatie van uw dak een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. Een dak zelf renoveren is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

 

Wat kost het renoveren van een dak door een dakdekker?

De kosten van het volledig renoveren van uw dak is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het type dak (plat dan of hellend dak), de grootte van uw dak en de materiaalkeuze. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de renovatie van uw dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Welke dak renovaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten renovaties van platte en hellende daken. Maar ook op het gebied van renovaties van schoorstenen, dakgoot of alleen de nok van uw dak. Onze dakdekkers repareren, herstellen en renoveren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak of dakkapel voor iedere woning.

 

Vrijblijvende dak renovatie offerte

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de renovatie van uw dak. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten repareren of renoveren van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door periodiek onderhoud voorkomt u schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden werkt in de regio Brabant, Gelderland en Zuid Holland.

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?