dakrenovatie-waalwijk

Spoed

Dient uw dak met spoed gerepareerd te worden? Wij zijn 24/7 bereikbaar via 06-10154627. In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij bovendien dat wij een reparatie indien nodig binnen 24 uur na uw melding voor u kunnen uitvoeren. Maar we zijn niet alleen snel, we denken ook aan kwaliteit en bieden 10 jaar garantie. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten!

Spoedreparatie aan uw dak

Hebt u een lekkage of is uw dak beschadigd? Dat is vaak erg vervelend! Een lekkage of beschadigd dak tast immers direct uw wooncomfort aan, en kan ook aan de binnenzijde van uw woning (water)schade veroorzaken. Bij Van der Heijden begrijpen we als geen ander dat u dan met spoed geholpen wilt worden. Daarom kunt u ons 24 uur per dag bereiken via 06-10154627, om de schade aan uw dak aan ons te melden. Samen met u bekijken we direct wat er nodig is om u zo snel mogelijk verder te helpen. Woont u in Brabant, Gelderland of Zuid-Holland? Dan kunnen we uw spoedreparatie indien nodig al binnen 24 uur na uw melding voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat u nooit lang last heeft van uw lekkage of dakschade. We staan voor u klaar!

Zorg voor uw dak

Bij Van der Heijden werken we met zorg voor uw dak. Niet alleen tijdens onze reguliere klussen, maar ook tijdens onze spoedklussen. Ook bij spoed kunt u dus rekenen op onze vaklui met hun jarenlange ervaring. We werken bovendien niet alleen met goede mensen, maar ook met de beste materialen. Op die manier garanderen we kwaliteit op alle aspecten, tegen een eerlijke en transparante prijs. Heeft u na de reparatie van uw dak nog vragen of loopt u onverhoopt ergens tegenaan? Meld het ons gerust; ook op onze spoedopdrachten bieden we namelijk 10 jaar garantie.

De beste zorg voor uw dak

   24/7 bereikbaar

   Regionale 24-uursdekking

   10 jaar garantie

   Vaste prijsafspraken vooraf

Share This