dakrenovatie-waalwijk

Dakreparatie

Een goed functionerend dak is van groot belang voor uw wooncomfort. Daarom is het belangrijk om eventuele gebreken aan uw dak snel én deskundig te laten repareren. Of het nu gaat om een dakreparatie van een plat dak, een hellend (schuin) dak, een nokvorst, dakgoot, schoorsteen of dakkapel: bij Van der Heijden voeren we alle soorten reparaties uit aan uw dak. Daarbij vinden we het belangrijk dat het snel, maar ook goed gebeurt. Indien nodig, komen we met spoed bij u langs. We zijn 24/7 bereikbaar voor alle urgente dakreparaties. Maak hieronder uw keuze voor de dakreparatie die u uit wilt laten voeren.

Maak hieronder uw keuze voor de dakreparatie die u uit wilt laten voeren

Dakreparatie door een professionele dakdekker!

Van der Heijden dakdekkers verzorgen dakreparaties aan alle soorten daken. Een lekkage aan uw dak komt altijd ongelegen. Daarom zijn onze dakdekkers 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In spoedsituaties zijn we altijd snel ter plaatse voor het repareren van uw dak of voor het uitvoeren van een spoedreparatie.

Een lekkage kan al snel veel schade veroorzaken en dat willen we natuurlijk voorkomen. het uitvoeren van reparaties aan uw dak is een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. Een dak zelf repareren is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

Wat kost een dakreparatie door een dakdekker?

De kosten van een reparatie aan uw dak is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de omvang of aard van de schade aan uw dak. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de reparatie van uw dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

Welke dakreparaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten reparaties aan platte en hellende daken. Maar ook op het gebied van reparaties aan schoorstenen, dakgoot of de nok van uw dak. Onze dakdekkers repareren, herstellen en renoveren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak of dakkapel voor iedere woning.

Vrijblijvende dakreparatie offerte

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van uw dak. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten repareren van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door periodiek onderhoud voorkomt u schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden werkt in de regio Brabant, Gelderland en Zuid Holland.

De beste zorg voor uw dak

   24/7 bereikbaar

   Regionale 24-uursdekking

   10 jaar garantie

   Vaste prijsafspraak vooraf

Share This