dakrenovatie-waalwijk

Weer een prachtig strak dak

Een verhaal vanaf het dak van:

Een semi-bungalow in Waalwijk

“Wij wonen in een semi-bungalow, een woning met één verdieping en een puntdak, waar in de loop van de tijd een carport en slaapkamer aan gebouwd zijn. Deze zijn in het verlengde van het dak gebouwd, waarbij hoogteverschillen en kleurverschillen waren ontstaan met het bestaande dak. Vooral dat hoogteverschil was goed te zien: als je langs het dak keek, zag je een duidelijke glooiing. Die wilden we er graag uit hebben: we wilden een strak dak over de volledige lengte van het huis. Via via kwamen we bij Van de Heijden terecht.

We zijn niet over één nacht ijs gegaan: we hebben maar liefst zeven bedrijven over de vloer gehad. Maar bij Van der Heijden hadden we meteen een goed gevoel. Eigenaar Denny bracht een nette offerte uit en hij was degene waar we het meeste vertrouwen in hadden. We hadden vooraf een prijs afgesproken voor de klus, maar het bleek toch wat meer werk te zijn. Ze hebben dat allemaal gewoon binnen de afgesproken prijs afgehandeld. En ze hebben zelfs nog méér gedaan, want ook een schoorsteen die niet meer in gebruik was, is binnen diezelfde offerte verwijderd van het dak.

“We hadden vooraf een prijs afgesproken voor de klus, maar het bleek toch wat meer werk te zijn. Van der Heijden heeft alles binnen de afgesproken prijs afgehandeld. En ze hebben zelfs nog méér gedaan!”

De mensen van Van der Heijden vormen een goed team. Dit was niet het makkelijkste dak, maar ze hebben laten zien dat ze veel expertise in huis hebben. Na het werk hebben ze met een drone een filmpje gemaakt om te kijken of het resultaat naar wens was. Daarop was te zien dat er nog wat oranje plekken te zien waren waar de pannen afgesneden waren. Ze hebben die oranje plekken toen nog bijgewerkt met een vuurvaste coating, zodat het nu een prachtig strak dak geworden is. In ieder stadium dacht het team van Van der Heijden mee en kwamen ze zelf met oplossingen. Het resultaat mag er zijn: het ligt er perfect bij en we krijgen veel positieve reacties. Wij zijn dan ook 100% tevreden!”

Theo Penningnieuwland, semi-bungalow in Waalwijk

Verhalen van het dak

Iedere dag staan wij op het dak. En dat betekent dat we iedere dag toffe projecten realiseren, nieuwe ervaringen opdoen en mooie verhalen horen van onze klanten. We delen ze graag met u!

Binnen twee weken een nieuw dak

“Toen wij een huis kochten met berging, bleek na verloop van tijd dat het dak van de berging volledig vernieuwd moest worden. Als het regende, regende het binnen net zo hard als buiten.

Rechtdoorzee, eerlijk en echte vaklui

Toen ik vorig jaar een nieuw bedrijfspand met woonhuis kocht, bleek al gauw dat een deel van het dak lekte. Hier moest dus meteen iets aan gebeuren. 

Eerlijke werkwijze en meteen een klik

“Met een dak van 70 jaar oud, wisten we dat het op een gegeven moment aan vervanging toe zou zijn. Via internet zijn we toen bij Van der Heijden terecht gekomen.

Zorg voor uw dak