dakrenovatie-eindhoven

Eerlijke werkwijze en meteen een klik

Een verhaal vanaf het dak van:

Een woonhuis (incl. schuur) in Eindhoven

“Met een dak van 70 jaar oud, wisten we dat het op een gegeven moment aan vervanging toe zou zijn. Via internet zijn we toen bij Van der Heijden terecht gekomen. Eigenaar Denny kwam persoonlijk langs voor het gesprek; hij was vriendelijk en er was meteen een klik. Hij had voor ons dan ook direct de gunfactor. Daarnaast klopte zijn prijs precies met het budget dat wij ervoor in gedachten hadden. Drie weken later is het team van Van der Heijden al begonnen. Ze hebben het dakbeschot aan de achterkant vernieuwd, nieuwe dakpannen gelegd op het huis en de schuur, de schoorsteen gevoegd en er nieuw lood omheen gelegd, nieuwe dakgoten gemaakt en zonnepanelen voor ons geregeld.

In drie dagen waren ze klaar, en voor de zonnepanelen was een partnerbedrijf een halve dag bezig. De jongens die op het dak werkten, waren toffe gasten, die we op vrijdagmiddag zelfs hebben uitgenodigd om in onze tuin een biertje te drinken. Ze werkten heel netjes en lieten geen rommel achter.

“De jongens op het dak zijn toffe gasten, met wie we op vrijdagmiddag zelfs een biertje hebben gedronken!”

Wat opviel, was de eerlijke werkwijze. Zo was er sprake van meerwerk, maar dat bleek uiteindelijk toch minder te zijn dan verwacht. Ze hebben het bedrag toen netjes gecrediteerd. En toen ik Denny een keer op zaterdagavond om 21.00 uur een mailtje stuurde, had ik een kwartier later al een mail terug én was mijn vraag direct naar tevredenheid beantwoord. Ze zijn dus altijd goed bereikbaar, ze reageren snel en ze houden zich aan afspraken. Al met al ben ik dan ook heel blij met Van der Heijden!”

Roger de Rooij, woonhuis (incl. schuur) in Eindhoven

Verhalen van het dak

Iedere dag staan wij op het dak. En dat betekent dat we iedere dag toffe projecten realiseren, nieuwe ervaringen opdoen en mooie verhalen horen van onze klanten. We delen ze graag met u!

Weer een prachtig strak dak

“Wij wonen in een semi-bungalow, een woning met één verdieping en een puntdak, waar in de loop van de tijd een carport en slaapkamer aan gebouwd zijn.

Binnen twee weken een nieuw dak

“Toen wij een huis kochten met berging, bleek na verloop van tijd dat het dak van de berging volledig vernieuwd moest worden. Als het regende, regende het binnen net zo hard als buiten.

Rechtdoorzee, eerlijk en echte vaklui

Toen ik vorig jaar een nieuw bedrijfspand met woonhuis kocht, bleek al gauw dat een deel van het dak lekte. Hier moest dus meteen iets aan gebeuren. 

Zorg voor uw dak