dakrenovatie-waalwijk

Reparatie van schuine daken met dakpannen

Laat uw schuine dak met dakpannen repareren door een professionele dakdekker

Schuine daken met dakpannen kunnen door ouderdom, maar vaak ook door storm, beschadigd raken. Hoewel het vervangen van enkele dakpannen iets is wat u mogelijk zelf kunt doen, kan dit in bepaalde situaties gevaarlijk zijn. Als professionele dakdekker hebben wij toegang tot de juiste materialen en middelen om een lekkend dak te repareren of andere reparaties aan uw schuine dak met dakpannen deskundig en veilig uit te voeren.

Voor uw veiligheid en gemoedsrust is het aan te raden reparaties aan uw schuine dak altijd door een professionele dakdekker te laten uitvoeren. Onze dakdekkers inspecteren uw dak dan ook direct op overige (verborgen) gebreken. Bovendien bieden wij altijd garantie op alle reparaties die wij aan uw schuine dak met dakpannen uitvoeren.

De beste zorg voor uw dak

 

   Best passende oplossing

   Transparante werkwijze

   Eerlijke prijs

   10 jaar garantie

Wat kost het repareren van een schuin dak door een dakdekker?

De kosten voor het repareren van uw schuine dak met dakpannen hangen af van verschillende factoren. Een nauwkeurige prijsindicatie vereist een globale inspectie van het dak. De kosten zijn over het algemeen op te delen in:

 

 • Uurloon van de dakdekker
 • Materiaal
 • Afvoer van restmateriaal en afval

Welke dak renovaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig in alle soorten reparaties aan schuine (hellende) daken met dakpannen. Dankzij onze centrale inkoop geniet u van voordelige inkoopprijzen. Van der Heijden verzorgt de volledige reparatie van uw schuine dak in eigen beheer en met eigen dakdekkers. Wij repareren, herstellen, en renoveren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak of dakkapel voor elke woning.

Vrijblijvende offerte voor uw dakreparatie

Wij bieden u graag een geheel vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van uw schuine dak met dakpannen. Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u.
  Mijn vraag betreft:

  Uw vraag en uw gegevens worden met grote zorg behandeld en in geen enkel geval aan derden verstrekt.

  Stel het repareren van uw dak niet uit. Een kleine beschadiging kan snel leiden tot een lekkage. Door een professionele dakdekker in te schakelen voor de reparatie van uw schuine dak met dakpannen, voorkomt u onnodige schade door ouderdom of slijtage en bespaart u op kostbare reparatiekosten en de overlast van lekkages.

  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden is actief in de regio’s Brabant, Gelderland, en Zuid-Holland.

   

   

  Van der Heijden

  Graag tot uw dienst voor:

  Zorg voor uw dak

  Share This