Dakrenovatie Brabant

Reparatie van schuine (hellende ) daken met dakpannen

Laat uw schuin dak repareren door een professionele dakdekker!

Schuin daken met dakpannen kunnen door onderdom maar vaak ook door storm beschadigd raken. Het vervangen van enkele dakpannen kunt u in principe ook zelf uitvoeren, maar kan in sommige situaties ook gevaarlijk zijn. Als professionele dakdekker beschikken wij over de juiste materialen en middelen om een lekkend dak te rerpareren of andere reparaties aan uw schuin dak met dakpannen deskundig en veilig  uit te voeren.

Laat de reparaties aan uw schuin dak daarom altijd door een profesionele dakdekker uitvoeren. Onze dakdekker inspecteren uw dak dan namelijk direct op overige (verborgen) gebreken, Ook geven wij altijd garantie op alle reparaties die wij aan uw schuin dak met dakpannen uitvoeren.

 

Wat kost het repareren van een schuin dak door een dakdekker?

De kosten van het repareren van uw schuin dak met dakpannen is afhankelijk van verschillende factoren. Een prijsindicatie kunnen we u geven na een globale inspectie. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de reparatie van uw schuine dak met dakpannen gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Welke dak reparaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten reparaties aan schuine (hellende) daken met dakpannen. Door onze centrale inkoop profiteert u bovendien van voordelige inkoopprijzen. van der Heijden verzorgt de volledige reparatie van uw schuine dak in eigen beheer en met eigen dakdekekrs. Al  Onze dakdekkers repareren, herstellen en renoveren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak of dakkapel voor iedere woning.

 

Vrijblijvende offerte voor uw dak reparatie

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van uw schuine dak met dakpannen. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten repareren van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door het inschakelen van een professionele dakdekker voor de reparatie van uw schuin dak met dakpannen voorkomt u onnodige schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden werkt in de regio Brabant, Gelderland en Zuid Holland.

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?