dakrenovatie-waalwijk

Reparatie van schuine (hellende ) daken met dakpannen

Laat uw schuin dak repareren door een professionele dakdekker

Schuin daken met dakpannen kunnen door onderdom maar vaak ook door storm beschadigd raken. Het vervangen van enkele dakpannen kunt u in principe ook zelf uitvoeren, maar kan in sommige situaties ook gevaarlijk zijn. Als professionele dakdekker beschikken wij over de juiste materialen en middelen om een lekkend dak te rerpareren of andere reparaties aan uw schuin dak met dakpannen deskundig en veilig uit te voeren.

Laat de reparaties aan uw schuin dak daarom altijd door een profesionele dakdekker uitvoeren. Onze dakdekker inspecteren uw dak dan namelijk direct op overige (verborgen) gebreken, Ook geven wij altijd garantie op alle reparaties die wij aan uw schuin dak met dakpannen uitvoeren.

De beste zorg voor uw dak

 

   Best passende oplossing

   Transparante werkwijze

   Eerlijke prijs

   10 jaar garantie

Wat kost het repareren van een schuin dak door een dakdekker?

De kosten van het repareren van uw schuin dak met dakpannen is afhankelijk van verschillende factoren. Een prijsindicatie kunnen we u geven na een globale inspectie. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

 • Uurloon voor de dakdekker
 • Materiaal
 • Afvoer van restmateriaal en afval

Welke dak renovaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten reparaties aan schuine (hellende) daken met dakpannen. Door onze centrale inkoop profiteert u bovendien van voordelige inkoopprijzen. Van der Heijden verzorgt de volledige reparatie van uw schuine dak in eigen beheer en met eigen dakdekkers. Al onze dakdekkers repareren, herstellen en renoveren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak of dakkapel voor iedere woning.

Vrijblijvende offerte voor uw dakreparatie

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van uw schuine dak met dakpannen. Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.
  Mijn vraag betreft:

  Uw vraag en uw gegevens worden met grote zorg behandeld en in geen enkel geval aan derden verstrekt.

  Wacht niet te lang met het laten repareren van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door het inschakelen van een professionele dakdekker voor de reparatie van uw schuin dak met dakpannen voorkomt u onnodige schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

  Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden werkt in de regio Brabant, Gelderland en Zuid Holland.

   

   

  Van der Heijden

  Graag tot uw dienst voor:

  Zorg voor uw dak

  Share This