dakrenovatie

Nieuw plat dak

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor een nieuw plat dak? Van der Heijden Dak & Renovatiebedrijf werkt met zorg voor uw dak. U kunt bij ons terecht voor alle soorten nieuwe daken: van nieuw plat dak tot nieuw pannendak. Wij helpen u graag verder!

10 jaar garantie op uw nieuwe dak

Bij Van der Heijden staan vakmanschap en kwaliteit voorop. Voor een nieuw plat dak bent u bij ons dan ook aan het juiste adres! Of het nu gaat om een grote villa of een klein schuurtje: wij helpen iedereen met de juiste kennis, kunde en expertise verder. Uw nieuwe platte dak kunt u dan ook met een gerust hart door ons laten maken: onze vaklui staan voor u klaar! Om u extra zekerheid te bieden, geven we 10 jaar garantie op ieder nieuw plat dak!

Kosten nieuw plat dak

Een nieuw plat dak laat u waarschijnlijk niet zomaar leggen. Misschien kunt u de uitgave ineens doen, maar het kan ook zijn dat de kosten van een nieuw plat dak voor u een grotere investering zijn. Dan wilt u er natuurlijk wel vanuit kunnen gaan dat uw nieuwe dak vakkundig vervaardigd is. Bij Van der Heijden begrijpen we dit als geen ander. We vinden het daarom belangrijk dat het goed gebeurt. Niet alleen om de kosten, maar ook omdat een goed functionerend dak van essentieel belang is voor uw wooncomfort. Daarnaast zijn we transparant, open en eerlijk over de kosten van uw nieuwe dak. We maken een heldere offerte, met een scherpe en eerlijke prijs. We denken mee over planning en budget voor uw nieuwe dak. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Hart voor uw dak

Bij Van der Heijden Dak & Renovatiebedrijf is het onze missie om onze klanten te voorzien van de best passende en meest betrouwbare oplossingen op het gebied van dakreparatie en -renovatie, waarbij we altijd kijken naar wensen en budget. Dat betekent dat wij altijd werken met een flinke dosis zorg voor uw dak én hart voor het vak. Of het nu gaat om een nieuw plat dak, een nieuw pannendak, een renovatie, een reparatie van uw dak of een spoedopdracht, wij staan voor u klaar. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. We zijn geen prijsvechter, maar bieden wel scherpe en eerlijke prijzen voor uw nieuwe (plat) dak. We beheersen het ambacht, hebben een zeer ruime ervaring en voelen ons betrokken bij het werk dat we verrichten. Kortom: we werken met ons hart.

De beste zorg voor uw dak

   Best passende oplossing

   Transparante werkwijze

   Eerlijke prijs

   10 jaar garantie

Share This