dakrenovatie

Nieuw pannendak

Bent u aan het bouwen of verbouwen en wilt u een nieuw pannendak laten leggen? Van der Heijden Dak & Renovatiebedrijf is u graag van dienst! U kunt bij ons terecht voor alle soorten nieuwe daken: van nieuw plat dak tot nieuw pannendak. Wij helpen u graag verder!

De dakdekker voor pannendaken

Wanneer u een nieuwe woning laat bouwen of een nieuwe aanbouw laat plaatsen, dan kan het zijn dat u op zoek gaat naar een betrouwbare dakdekker voor uw nieuwe pannendak. Bij Van der Heijden werken we met zorg voor uw dak. Wij zijn er voor iedereen die voor ‘goed’ wil gaan. Dat betekent niet dat u bij ons per definitie de hoogste prijs betaalt voor uw nieuwe pannendak. Het betekent wel dat wij geen concessies doen in kwaliteit, en dat we ons werk verrichten tegen scherpe, eerlijke en goede prijzen. Behalve met zorg en aandacht voor uw dak, werken we ook met zorg voor onze klanten, onze mensen, ons werk en de materialen waar we mee werken. Kortom: wij zijn dé betrouwbare dakdekker voor uw nieuwe pannendak.

Méér dan alleen een nieuw pannendak

Bij Van der Heijden bieden we bovendien méér dan alleen het leggen van een nieuw pannendak. Indien gewenst bieden we een compleet pakket aan werkzaamheden, zowel binnen als buiten: van ruwbouw tot schilderwerk en stuken. Zelfs de vloer kunnen we voor u leggen. Zodat u, zodra wij klaar zijn, niets meer hoeft te doen! Behalve voor een nieuw pannendak, kunt u bij ons ook terecht voor renovatie, reparatie en spoedopdrachten.

Dakpannen vervangen of nieuw pannendak laten leggen?

Bij Van der Heijden krijgen we regelmatig de vraag wat slimmer is: een heel nieuw pannendak laten leggen of alleen de dakpannen vervangen. Hierop is helaas geen eenduidig antwoord te geven, aangezien dit afhankelijk is van een groot aantal factoren. Graag geven we u daarom een advies op maat. Om dat te kunnen doen, voeren we een gedegen dakinspectie voor u uit, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Daarnaast gaan we met u om de tafel om uw wensen, planning en budget te bespreken. Op die manier komen we tot de beste oplossing voor uw nieuwe pannendak!

Kosten nieuw pannendak

Net zoals de vraag of u een nieuw pannendak zou moeten laten leggen, is ook een berekening van de kosten voor uw nieuwe pannendak maatwerk. Daarom brengen we graag een persoonlijke offerte voor u uit. Daarbij is het goed om te weten dat wij altijd gaan voor de beste oplossing. Dat betekent dat u niet de laagste prijs betaalt, maar het betekent ook dat u kunt rekenen op goed werk, dat wordt uitgevoerd door betrouwbare vakmensen. Onze mensen werken met een flinke dosis kennis, kunde en ervaring, en we bieden 10 jaar garantie op ons werk. Op die manier weet u zeker dat u heerlijk comfortabel zult wonen onder uw nieuwe pannendak!

De beste zorg voor uw dak

   Best passende oplossing

   Transparante werkwijze

   Eerlijke prijs

   10 jaar garantie

Share This