Dakrenovatie Brabant

Dakrenovatie en meteen zonnepanelen plaatsen?

Wist u dat het plaatsen van zonnepanelen extra voordelig is als dat tegelijkertijd met een reparatie of dakrenovatie van uw dak uitgevoerd kan worden? Veel kosten zitten namelijk in manuren en materieel. Is uw dak aan vervaningin toe of moet er een aanzienlijke dakreparatie uitgevoerd worden, dan heeft u deze kosten maar een keer.

Van der Heijden is gespecialiseerd dakdekker en bekend met beide aspecten. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om dakreparaties en dakrenovaties. Maar ook plaatsen wij zonnepanelen vakkundig op ieder plat of hellend dak. 

 

Kies voor de beste kwaliteit zonnepanelen

Van der Heijden installeert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen en bij ons koopt  u het Suntech model STP3200S-20/Wfhb Hypro. Een efficient en veel toegepast zonnepaneel dat 320 Wp per stuk oplevert. Dat komt overeen met 288 kWh per jaar.

Deze zwarte zonnepanelen hebben een neutrale luxe uitstraling en passen op ieder pannendak of plat dak. Dit type zonnepaneel heeft de beste prijs/prestatie kwaliteit van alle zonnepanelen die momenteel leverbaar zijn.

 

Bespaar € 600 per jaar met zonnepanelen en meer

Naast de directe besparingen op uw energiekosten van gemiddeld € 600 per jaar bieden zonnepanelen nog meer financiële voordelen. Zo kunt u de btw die u over uw aanschaf betaalt op zonnepanelen als aftrekpost voor uw inkomstenbelasting opgeven. De btw is volledig fiscaal aftrekbaar en dat levert u als snel een extra besparing van 21% op.

Veel gemeentes stimuleren het kopen van zonnepanelen door subsidie te verlenen. Deze regelingen zijn per gemeente anders en gelden ook nog in 2020. Van der Heijden adviseert u graag over de aankoop en montage van zonnepanelen voor uw pannendak of plat dak. Samen bespreken we de mogelijkheden en combineren het plaatsen van zonnepanelen direct met (groot) onderhoud, reparatie of renovatie van uw pannendak of plat dak.

Neem vandaag nog contact op en vraag een vrijblijvende offert op via ons contactformulier of bel met 06-10154627

 

 

Vraag nu een gratis offerte aan