Dakrenovatie Brabant

Renovatie van platte daken tegen vaste prijsafspraak vooraf

Laat uw plat dak renoveren door een echte dakdekker!

Renovaties aan platte daken is een specialistisch en complex vakgebied. Platte daken kunnen door onderdom maar vaak ook door storm beschadigd raken. Het renoveren van platte daken kunt u in principe beter niet zelf uitvoeren. Vaak zijn renovaties omvangrijker en moeiljker dan vooraf ingeschat. Als professionele dakdekker beschikken wij over de juiste materialen en middelen om een lekkend dak voor 100% vakkundig te renoveren of om andere renovaties aan uw plat dak deskundig en veilig  uit te voeren.

Laat de renovaties aan uw plat dak daarom altijd door een profesionele dakdekker uitvoeren. Onze dakdekker inspecteren uw dak dan namelijk direct op overige (verborgen) gebreken, Ook geven wij altijd garantie op alle renovaties die wij aan uw plat dak uitvoeren.

 

Wat kost het renoveren van een plat dak door een dakdekker?

De kosten van het renoveren van uw plat dak is afhankelijk van verschillende factoren. Een prijsindicatie kunnen we u geven na een globale inspectie. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

 • Uurloon voor de dakdekker
 • Materiaal
 • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de renovatie van uw platte dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Welke dak renovaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten renovaties aan platte daken met verschillende bedekkingen. Door onze centrale inkoop profiteert u bovendien van voordelige inkoopprijzen. van der Heijden verzorgt de volledige renovatie van uw platte dak in eigen beheer en met eigen dakdekkers. Al  Onze dakdekkers renoveren, herstellen en repareren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak voor iedere woning.

 

Vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw dak

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de renovatie van uw platte dak. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten renoveren van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door het inschakelen van een professionele dakdekker voor de renovatie van uw plat dak voorkomt u onnodige schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure renovatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden we

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?

Dakrenovatie Brabant

Van der Heijden is al jarenlang gespecialiseerd in de renovatie van platte daken. Onze ervaring en specialisatie richt zich op verschillende soorten dakbedekking in de renovatie, nieuwbouw, grote of kleine projecten. Ook structureel dakonderhoud of het oplossen van daklekkage is onze specialiteit.

Platdakrenovatie

Platte daken zijn vaak extra gevoelig voor lekkage. Met name de oudere, op asfalt gebaseerde, dakbedekkingen gaan niet al te veel jaren mee.
Door herhaaldelijk vorst en dooi kan een plat dak openbarsten. Daarna kan het water gemakkelijk in uw woning komen. Om toekomstige problemen te minimaliseren is het verstandig het dak regelmatig te controleren.

Heeft u een dakdekker nodig voor uw platte dak? Wacht niet langer en neem vijblijvend contact met ons op.

Wat kunt u van ons verwachten

 • Oplossing gericht denken en handelen
 • Kijken naar de beste oplossing en zeker niet naar de duurste of goedkoopste
 • Persoonlijke benadering
 • Kwaliteit en duurzaamheid
 • Service/klantgerichtheid
 • Garantie
 • Vakkundige mensen
 • Professionele materialen en gereedschappen
 • Vooraf afgesproken prijzen dus geen verrassingen achteraf
Bel direct 06-10154627

Vraag nu een gratis offerte aan