Dakrenovatie Brabant

Reparatie van platte daken tegen vaste prijsafspraak vooraf

Een dakdekker met een visie!

Bij van der Heijden hebben we een bepaalde visie en die leggen wij daarom ook graag aan u uit. Voordat wij u een offerte op maat kunnen aanbieden, constateren wij eerst in welke staat uw dak verkeert. Dit doen wij middels een gratis en geheel vrijblijvende dakinspectie.

Wij maken dan met u een afspraak op een dag en tijdstip dat u uitkomt, ook in het weekend. Vervolgens gaat onze dakinspecteur de staat van het dak bekijken en zal u informeren over de eventuele gebreken van uw dak, uiteraard ondersteund door foto’s zodat u kunt zien hoe het met uw dak gesteld is. Wij laten een offerte voor de werkzaamheden aan uw dak bij u achter of maken een afspraak om de werkzaamheden uit te voeren. Voor renovatie werkzaamheden geldt ongeveer hetzelfde. We komen eerst langs voor een kennismakingsgesprek om vervolgens uw wensen voor de renovatie van uw dak op papier te zetten. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte voor de renovatie van uw dak.

Offertes zijn bij ons kosteloos en vrijblijvend (tenzij vooraf anders met u afgesproken).

Wat kunt u van ons als dakdekker verwachten

  • Oplossing gericht denken en handelen
  • Kijken naar de beste oplossing en zeker niet naar de duurste of goedkoopste
  • Persoonlijke benadering
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Service/klantgerichtheid
  • Garantie
  • Vakkundige mensen
  • Professionele materialen en gereedschappen
  • Vooraf afgesproken prijzen dus geen verrassingen achteraf

 

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?