Dakrenovatie Brabant

Dakdekker nodig voor renovatie van uw dak?

Zijn uw dakpannen of uw volledige dak aan vervanging toe? Dan kunnen onze dakdekkers snel en tegen een scherp tarief uw oude pannendak verwijderen en een nieuw dak aanbrengen. Vaak hoeft dit niet langer te duren dan slechts twee werkdagen.

De meeste daken zijn vaak niet optimaal geïsoleerd, waardoor het vaak bij vernieuwing van uw dak direct mogelijk is hier de nodige aandacht aan te besteden en is het dus niet voldoende is om alleen de dakpannen en panlatten te vervangen en een dampdoorlatende folie aan te brengen. Kies een ervaren dakdekker en laat u goed voorlichten wat de mogelijkhedne en voordelen zijn. In sommige gevallen is het voldoende als onze dakdekker een nieuwe dampdoorlatende folie aanbrengt op het bestaande dakbeschot waarop dan de nieuwe panlatten en dakpannen kunnen worden aangebracht. Zonder onnodige kosten kan uw dak dan weer tientallen jaren storm en regen trotseren.

In sommige situaties waar onze dakdekkers ter plaatse komen is het niet noodzakelijk al uw dakpannen te vernieuwen en kunnen wij de beschadigde pannen vervangen door nieuwe of gebruikte dakpannen. Zorg er wel voor dat kapotte dakpannen tijdig worden vervangen, een afwaaiende dakpan kan namelijk veel schade veroorzaken.

Het is wel van belang dat er voldoende aandacht wordt besteed aan de nokvorsten, vooral als deze nog in cement liggen bestaat een grote kans op scheuren en/of lekkage. Meer informatie hierover vindt u op de pagina over nokvorsten of krijgt u van een van de dakdekkers van Van der Heijden.

De meest voorkomende typen dakpannen en nokvorsten kunnen wij als professionele dakdekker uit voorraad leveren, zodat uw dak snel weer gerepareerd is en u nog vele jaren plezier kunt hebben van een betrouwbaar dak. Voor vragen of een offerte voor het renoveren van uw dak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een deskundig dakdekker kan al uw vragen direct beantwoorden.

Vraag nu een gratis offerte aan