Dakrenovatie Brabant

Reiniging, reparatie en vervanging van dakgoten

Laat uw dakgoot reinigen, repareren of vervangen.

Het regelmatig schoonmaken van uw dakgoot is belangrijk om schade aan uw dak en dakgoot te voorkomen. Met name in de herfst en wintermaanden komt er veel vuil in uw dakgoot, zoals takken, bladeren, mos en zand. Hierdoor kan de regenpijp het regenwater niet goed naar beneden afvoeren en blijft het water in de dakgoot staan.

Een vervuilde dakgoot kan voor verschillende problemen zorgen:

  • Lekkage en waterschade. Als het water niet goed kan wegstromen kan uw dakgoot overstromen. ook kan het stilstaand water uw dakgoot aantasten waardoor lekkages ontstaan
  • Afbreken van uw dakgoot. Het gewicht van het vuil en het regenwater kan uw dakgoot overbellasten, waardoor deze (gedeeltelijk) kan afbreken
  • Stank en insecten. Insecten vermenigvuldigen zich snel in stilstaand water. Door het rotten van bladeren en takken ontstaat er stankoverlast, waar u in en rond uw woning last van kunt krijgen

 

Wat kost het reinigen of repareren van een dakgoot?

De kosten van onderhoud aan uw dakgoot of het repareren van uw dakgoot is afhankelijk van verschillende factoren. Een prijsindicatie kunnen we u geven na een globale inspectie. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de reiniging of reparatie van uw dakgoot gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Vrijblijvende offerte voor dakgoot reiniging of reparatie

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de reiniging of reparatie van uw dakgoot. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten reinigen of repareren van uw dakgoot. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door het inschakelen van een professionele dakdekker voor de reiniging of reparatie van uw dakgoot voorkomt u onnodige schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?