Dakrenovatie Brabant

Reparatie van platte daken tegen vaste prijsafspraak vooraf

Laat uw plat dak repareren door een echte dakdekker!

Reparaties aan platte daken is vaak een specialistisch vakgebied. Platte daken kunnen door ouderdom maar vaak ook door storm beschadigd raken. Het repareren van platte daken kunt u in principe niet zelf uitvoeren. Vaak zijn reparaties maar tijdelijk en investeert u in dure lapmiddelen, die uiteindelijk maar even helpen. Als professionele dakdekker beschikken wij over de juiste materialen en middelen om een lekkend dak voor 100% vakkundig te rerpareren of om andere reparaties aan uw plat dak deskundig en veilig  uit te voeren.

Laat de reparaties aan uw plat dak daarom altijd door een professionele dakdekker uitvoeren. Onze dakdekkers inspecteren uw dak dan namelijk direct op overige (verborgen) gebreken, Ook geven wij altijd garantie op alle reparaties die wij aan uw plat dak uitvoeren.

 

Wat kost het repareren van een plat dak door een dakdekker?

De kosten van het repareren van uw plat dak is afhankelijk van verschillende factoren. Een prijsindicatie kunnen we u geven na een globale inspectie. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de reparatie van uw platte dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Welke dak reparaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten reparaties aan platte daken met verschillende bedekkingen. Door onze centrale inkoop profiteert u bovendien van voordelige inkoopprijzen. Van der Heijden verzorgt de volledige reparatie van uw platte dak in eigen beheer en met eigen dakdekkers. Al onze dakdekkers repareren, herstellen en renoveren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak voor iedere woning.

 

Vrijblijvende offerte voor uw dak reparatie

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van uw platte dak. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten repareren van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door het inschakelen van een professionele dakdekker voor de reparatie van uw plat dak voorkomt u onnodige schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?