Dakrenovatie Brabant

Reparatie van nokvorst of schoorstenen tegen vaste prijsafspraak vooraf

Laat uw nokvorsten of schoorsteen repareren door een echte dakdekker!

Reparaties aan nokvorsten of schoorstenen is vaak een specialistisch vakgebied. nokvorsten of schoorstenen kunnen door slecht onderhoud of onderdom maar vaak ook door storm beschadigd raken. Het repareren van nokvorsten of schoorstenen kunt u in principe niet zelf uitvoeren. Slechte reparaties kunnen gevaarlijk zijn voor uw gezondheid, zijn vaak maar tijdelijk en vergen dure lapmiddelen, die uiteindelijk maar even helpen. Als professionele dakdekker beschikken wij over de juiste materialen en middelen om uw nokvorsten of schoorsteen voor 100% vakkundig te repareren.

Laat de reparaties aan uw nokvorsten of schoorsteen daarom altijd door een profesionele dakdekker uitvoeren. Onze dakdekker inspecteren uw nokvorsten of schoorsteen dan namelijk direct op overige (verborgen) gebreken, Ook geven wij altijd garantie op alle reparaties die wij aan uw nokvorsten of schoorsteen uitvoeren.

 

Wat kost het repareren van nokvorsten of schoorsteen door een dakdekker?

De kosten van het repareren van uw nokvorsten of schoorsteen is afhankelijk van verschillende factoren. Een prijsindicatie kunnen we u geven na een globale inspectie. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de reparatie van uw nokvorsten of schoorsteen gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Welke nokvorsten of schoorsteen reparaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten reparaties aan nokvorsten of schoorstenen. Door onze centrale inkoop profiteert u bovendien van voordelige inkoopprijzen. van der Heijden verzorgt de volledige reparatie van uw nokvorsten of schoorsteen in eigen beheer en met eigen dakdekkers. Al  Onze dakdekkers repareren, herstellen en renoveren nokvorsten of schoorstenen en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak voor iedere woning.

 

Vrijblijvende offerte voor uw nokvorsten of schoorsteen reparatie

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van uw nokvorsten of schoorsteen. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten repareren van uw nokvorsten of schoorsteen. Voordat u het weet ontstaat er een gevaarlijke situatie. Door het inschakelen van een professionele dakdekker voor de reparatie van uw plat dak voorkomt u onnodige schade door ouderdom of slijtage en voorkomt u naast dure reparatiekosten ook een gevaarlijke situatie bijvoordeeld door koolmonoxide.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?