Dakrenovatie Brabant

Reparatie aan daken tegen vaste prijsafspraak vooraf

Waarom een professionele dakdekker?

Van der Heijden dakdekkers verzorgen dakreparaties aan alle soorten daken. Een lekkage aan uw dak komt altijd ongelegen. Daarom zijn onze dakdekkers 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In spoedsituaties zijn we altijd snel ter plaatse voor het repareren van uw dak of voor het uitvoeren van een spoedreparatie.

Een lekkage kan al snel veel schade veroorzaken en dat willen we natuurlijk voorkomen. het uitvoeren van reparaties aan uw dak is een klus die u het beste kunt overlaten aan een professionele dakdekker. een dak zelf repareren is onbegonnen werk en zelfs gevaarlijk voor de meeste klussers.

 

Wat kost een dak reparatie door een dakdekker?

De kosten van een reparatie aan uw dak is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de omvang of aard van de schade aan uw dak. Globaal zijn de kosten te verdelen in:

  • Uurloon voor de dakdekker
  • Materiaal
  • Afvoer van restmateriaal en afval

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de reparatie van uw dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Welke dak reparaties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van alle soorten reparaties aan platte en hellende daken. Maar ook op het gebied van reparaties aan schoorstenen, dakgoot of de nok van uw dak. Onze dakdekkers repareren, herstellen en renoveren daken en verzorgen zelfs de bouw van een compleet nieuw dak of dakkapel voor iedere woning.

 

Vrijblijvende dak reparatie offerte

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van uw dak. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten repareren van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door periodiek onderhoud voorkomt u schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden werkt in de regio Brabant, Gelderland en Zuid Holland.

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?