Dakrenovatie Brabant

Inspectie van platte en helende daken voorkomt lekkages.

Laat uw dak regelmatig inspecteren door een dakdekker

Uw dak kan door onderdom maar ook door storm beschadigd raken en gaan lekken. Een lekkage is vervelend en komt altijd ongelegen. Door uw dak regelmatig te laten inspecteren voorkomt u lekkages en onnodige schades aan uw dak. Als professionele dakdekker beschikken wij over de juiste kennis, materialen en middelen om uw dak deskundig te inspecteren. Eventuele (kleine) gebreken kunnen we direct voor 100% vakkundig te repareren, zodat we grotere reparaties en schades kunnen voorkomen .

Laat inspecties van uw dak daarom altijd door een profesionele dakdekker uitvoeren. Onze dakdekker inspecteren uw dak dan namelijk direct op overige (verborgen) gebreken, Ook geven wij altijd garantie op alle reparaties die wij aan uw plat dak uitvoeren.

 

Wat kost het inspecteren van een plat dak of helleend dak?

De kosten van het inspecteren van uw dak is afhankelijk van verschillende factoren. Een prijsindicatie kunnen we u geven na een globale telefonische inventarisatie.

Van der Heijden dakdekkers werkt altijd met een transparante prijsafspraak vooraf. Zo komt u nooit tot verrassingen te staan en weet u van te voren exact wat de inspectie van dak gaat kosten. Onze prijzen zijn scherp en zeker concurrerend. Omdat onze dakdekkers bij u in de buurt wonen zijn ze ook snel ter plaatse en hoeven we geen onnodige reiskosten te maken.

 

Welke dak inspecties voeren wij uit?

Onze dakdekkers zijn deskundig op het gebied van inspecties van alle soorten daken met verschillende bedekkingen. Door onze centrale inkoop profiteert u bovendien van voordelige inkoopprijzen, in geval van reparaties. Van der Heijden verzorgt de inspectie van uw dak in eigen beheer en met eigen dakdekekrs.

 

Vrijblijvende offerte voor uw dak inspectie

Graag bieden we u geheel vrijblijvende offerte aan voor de inspectie van uw plat of hellend dak. Klik op de contactbutton onder aan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wacht niet te lang met het laten inspecteren van uw dak. Voordat u het weet ontstaat er een lekkage. Door het inschakelen van een professionele dakdekker voor de inspectie van uw plat dak voorkomt u onnodige schade door ouderdom of slijtage en bespaart u naast dure reparatiekosten ook veel overlast door lekkages.

Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Van der Heijden we

De voordelen op een rij

» Scherpe prijs

Van der Heijden hanteert voor heel Nederland  dezelfde scherpe prijs. De prijs spreken we van te voren met u af inclusief uurloon, en materiaal. geen verrassingen achteraf dus.

» 100% regionale 24 uurs dekking

In ons hele werkgebied (Brabant, Gelderland en Zuid Holland) garanderen wij een 100% dekking binnen 24 uur na uw melding.

» 10 jaar garantie

Op al onze reparaties en renovaties geven wij 10 jaar volledige garantie. een garantie die door onze vakmanschap gegeven kan worden.

» Ook voor materialen

Van der Heijden verzorgt zelf de levering van materialen voor dak reparaties en renovaties. Door onze centrale inkoop profiteert u van scherpe inkoopprijzen. Wij kiezen alleen voor materiaal met de hoogste kwaliteit.

Schade of lekkage aan uw dak. Dakdekker nodig?